Kim Cremers

Parkstad Adviesgroep

Sinds 2002 actief in de financiƫle branche, een sector waar ik nog steeds veel uitdaging en voldoening uithaal. Het blijft ontzettend boeiend om voor mensen het financiƫle plaatje in kaart te brengen en hen daar waar nodig deskundig te adviseren. Ik wil graag iets voor mijn klanten betekenen, meerwaarde bieden. Daarom ga ik altijd tot het uiterste en bijt me vast om tot de meest optimale oplossing te komen.

Door mijn persoonlijke betrokkenheid en brede kennis op fiscaal, verzekering en hypotheekvakgebied was de stap naar het adviseren inzake nalatenschappen een stap om de cirkel rond te maken. Hierdoor kan ik mijn klanten adviseren, begeleiden en ontzorgen zelfs tot het einde van hun leven. Waardoor sinds 2018 het afwikkelen van nalatenschappen dagelijks op mijn agenda staat. Op deze manier kan ik de achtergebleven erfgename(n) ondersteunen in een zeer emotionele, heftige periode, waarin veel snelle beslissingen verwacht worden. Hierbij wil ik ervoor zorgen dat alle wensen van de overledenen verwezenlijkt worden.

Samen met mijn partner en mijn dochter, aan de rand van Nuth, tussen de kippen, geitjes, nandoes, ganzen, vogels en nog veel meer beestjes breng ik graag mijn vrije tijd door. Naast mijn beestenbende heb ik ook nog als hobby, lezen en schilderen.

Stuur een bericht naar Kim Cremers