Info voor professionals

De nabestaanden benaderen een professional omdat ze het zelf niet allemaal weten en voornamelijk ook onzekerheid speelt een rol. Daarnaast zijn de nabestaande bang om iets fout te doen. Het is zaak dat de professional weet wat er speelt en de nabestaanden verwachten ook dat ze volledig geholpen worden of in ieder gevallen gewezen worden op zaken waar ze iets mee moeten.

Als professional wordt u vast vaker benaderd met vragen van nabestaanden na het overlijden van hun dierbare. Uiteraard wilt u hierin helpen! Echter is het afwikkelen van een nalatenschap een complexe zaak. Er zijn vele zaken waar naar gekeken moet worden, voor er een correct en integraal advies gegeven kan worden. Het is onmogelijk om over één stukje van die nalatenschap te adviseren zonder de overige stukken ook inzichtelijk te hebben.

Hierdoor kunnen de erfgenamen ook de juiste keuze maken omdat de hele financiële, fiscale en juridische situatie inzichtelijk is. Zo kan er vanuit een helicopterview, in samenhang goed geadviseerd worden en staan zij achteraf niet voor het feit dat ze andere beslissingen hadden kunnen nemen.

Wit u nabestaanden ook volledig adviseren bij een overlijden maar beschikt u (nog) niet over alle noodzakelijke kennis. Een samenwerking met RegisterExecuteur Limburg waarborgt dat u de klant samen met ons integraal kunt adviseren.
Interesse in een samenwerking?